Cresteti traficul site-ului

Cum sa cresteti traficul site-ului dvs?

In momentul in care angajati o firma de web design care sa lucreze la site-ul dumneavoastra trebuie sa luati in considerare cateva aspecte: cat de important e continutul versus design-ul, cat de multa informatie doriti sa prezentati si sub ce forma, cate bannere doriti sa aveti pe site, cat de mult sunteti dispus sa investiti in optimizare, cum sa cresteti traficul site-ului.

Proportia ideala intre design si continut se poate obtine daca se pastreaza constanta comunicarea cu firma de web design. Aceasta ar trebui sa aiba solutii la indemana pentru ca aspectul site-ului sa atraga atentia, iar continutul promovat sa mentina utilizatorul interesat. De asemenea, prea multe bannere cu anunturi pot induce o senzatie neplacuta utilizatorului. Daca veti cauta numai acele reclame care intereseaza in egala masura publicul dumneavoastra tinta, sansele ca utilizatorul sa paraseasca site-ul sunt cu mult reduse.

La fel de atractiv si confortabil pentru utilizator este sa gasiti o solutie pentru optimizare. De exemplu, rapiditatea cu care se incarca paginile va concentra atentia utilizatorului si il va pastra mai mult timp pe site, fara ca acesta sa simta ca isi pierde timpul. Exista numeroase servicii de web design puse la dipozitie de firma prin care se poate verifica gradul de eficienta tehnica a site-ului.

Nu uitati sa aduceti si o nota personala site-ului, sa suprindeti printr-un detaliu care sa scoata in evidenta mesajul afacerii dumneavoastra, sa fie usor de retinut si reprezentativ. Cu siguranta utilizatorul se va intoarce pe site daca ceva inedit i-a atras prima data atentia. O combinatie reusita a acestor elemente va aduce trafic spre site-ul dumneavoastra.

Împarte

Comment (1)

  • curs valutar azi Reply

    Citind despre Cresteti traficul site-ului mi-a
    dat seama cate mai am de invatat.

    19 martie 2014 at 22:07

Leave a comment

Your email address will not be published.