Magazin online: Tips & Tricks.

Web design magazin online: Cateva sfaturi utile.

Doriti sa deveniti proprietarul unui magazin online? Avem cateva sfaturi utile pentru tine din domeniul web design.

Pentru a fi siguri ca magazinul tau online trezeste suficient interes incat sa-si justifice existenta, trebuie sa te asiguri ca esti la curent cu tendintele in web design care valorifica la maxim potentialul unui website.

Cateva sfaturi simple din partea noastra pot imbunatati potentialul magazinului dvs online. Sa le luam pe rand:

1. Un design adaptabil pentru mobile si tableta este o idee buna. Nu numai pentru ca in viitorul apropiat majoritatea oamenilor vor folosi in principal telefonul ca mijloc de navigare pe internet, ci pentru ca demonstreaza o preocupare pentru comfortul vizitatorului, precum si o relatie buna cu tehnologia. Faptul ca site-ul tau este la curent cu noile tendinte in web design arata ca esti in tema cu ce se intampla in web design si ca ai toate sansele sa te dezvolti si in viitor.

2. Organizarea buna a produselor pe „rafturi”. Pentru a te asigura ca vizitatorii magazinului online nu vor fi intimidati de cantitatea mare de produse, e bine sa pastrezi ordine si curatenie in magazin. In multe cazuri, confruntat cu prea multe produse din care poate alege, vizitatorul uita complet motivul pentru care a intrat pe site. E usor sa pastrezi lucrurile importante vizibile utilizand categorii relevante, culori, iconite sau ribbons.

3. Call to action sau incurajarea vizitatorului sa dea click pe butoane precum „Cumpara acum” „Rezerva acum” etc. Lucrurile care ajuta sunt cele mai simple: insoteste butonul de „Cumpara acum” de texte sau chiar citate celebre care apeleaza la emotiile vizitatorului, utilizeaza culori atractive si pozitioneaza butoanele importante in locuri vizibile.

4. Imagini atragatoare si credibile care sa descrie produsele dvs. In locul unor fotografii de stock, apeleaza la un fotograf dedicat exclusiv proiectului dvs. Vizitatorii se raporteaza diferit la lucrurile pe care simt ca le pot „inspecta” de aproape. Avand in vedere ca un magazin online nu face posibila apropierea fizica de obiectele expuse, e important ca vizitatorul sa-si poata forma o parere cat mai clara despre textura si calitatea produsului prin intermediul unor fotografii de calitate.

5. Prin ce se diferentiaza magazinul tau de restul? Niciodata nu a fost mai simplu ca acum sa facem cumparaturi online, si niciodata nu a fost mai greu ca acum sa luam decizii. Prin urmare, de ce ar trebui cineva sa aleaga magazinul tau si nu altul? Scoate in evidenta lucrurile care fac magazinul tau special, fie ca e vorba de transport gratut pe care il pui la dispozitie sau livrare la domiciliu, sau chiar de cadourile gratuite pe care le oferi la fiecare produs achizitionat.

Doriti sa deveniti proprietarul unui magazin online? Romania Web Design va pune la dispozitie resursele si experienta acumulata pentru a va asigura succesul afacerii in online.

Împarte

Comment (1)

  • Web design Reply

    Interesant articolul.

    27 martie 2014 at 9:22

Leave a comment

Your email address will not be published.