Outsourcing web design to Romania

Outsourcing web design to Romania – Your online success improves with us

Choosing to Outsource instead of hiringRomania Web Design este o firma serioasa, cu o experienta de 14 ani de lucru in web design, experienta care ne-a invatat cat de importanta este flexibilitatea si capacitatea de adaptare la noile tendinte din acest domeniu. De aceea, oferim posibilitatea de a prelua proiecte in outsourcing. Acest lucru va permite dvs, ca firma, sa va bucurati de expertiza si know-how-ul echipei noastre.

Dispunem, asadar, de posibilitatea de a “inchiria” designer, programator, project manager pentru proiecte individuale cat si pentru proiecte full time. Avem acest sistem de outsourcing implementat deja de 14 ani si ne mentinem convingerea ca e un model de lucru avantajos si constructiv pentru ambele parti implicate in acest transfer.

Complementar serviciilor web design pe care le oferim, firma noastra va pune la dispozitie si o serie intreaga de servicii destinate identitatii vizuale:

Ca si arie de lucru, experienta noastra s-a sedimentat atat pe plan intern, cat si international, in special in SUA si Suedia. Mentionam ca stapanim limba romana, maghiara, engleza si suedeza.

graph and laptop businessCompanie infiintata in 1999, Romania Web Design va sta la dispozitie pentru proiecte web dintre cele mai diverse. Pentru ca ne definim munca prin rezultatele pe care le obtinem, dorim sa va oferim pachete complete de servicii, la cele mai inalte standarde. Fie ca sunteti la inceput in afacerea dvs. sau sunteti deja in plina dezvoltare, scopul nostru este sa va oferim servicii personalizate, care sa indeplineasca cerintele companiei dvs. Pana in prezent ne laudam cu un portofoliu voluminos si cu mai bine de 8000 de clienti multumiti de munca noastra, obiectiv indeplinit datorita faptului ca intelegem importanta unui deadline, precum si cerintele lucrului cu un numar mare de clienti.

Pentru a ne contacta, apelati la datele de mai jos:

E-mail: info@romaniawebdesign.com
Telefon: +40-752.110.109

Împarte