Local SEO

Local SEO - soluția accesibilă pentru afacerile mici, locale

Pentru o afacere mică, locală listarea în prima pagină pe Google poate fi de multe ori o provocare imensă. Local SEO este acea parte a optimizării SEO care se concentrează pe căutările locale.

Provocarea de a ajunge pe prima poziție în rezultatele unor căutări pe Google e cu atât mai mare cu cât, Google cel mai răspândit motor de căutare realizează frecvent schimbări și îmbunătățiri ale algoritmilor de căutare.

Experții noștri în local SEO monitorizează toate aceste schimbări, sunt la curent cu cele mai noi tehnici SEO ce ar putea aduce o afacere locală pe primele poziții. Cu toate aceste Romania Web Design nu va garanta niciodată prima poziție pe Google! Acest lucru nu numai că este imposibil dar și neprofesional.

Echipa noastră de specialiști în local SEO vă poate garanta că va aplica cele mai bune metode pentru a vă poziționa cât mai sus în căutările locale, și mai mult decât atât vom face totul prin tehnici curate fără vreo teamă că Google vă va penaliza.

Pentru că știm că o afacere locală nu are buget de multinațională pachetul nostru de SEO - SEO ESENTIAL este creat exact pentru afaceri mici, locale. În acest pachet veți regăsi toate serviciile SEO de care o afacere de acest gen are nevoie pentru a fi propulsată în prima pagină în căutările locale.

De ce LOCAL SEO ?

LOCAL SEO este o adaptare a tehnicilor SEO pentru a servi necesităților companiilor mici, afacerilor locale ce își au clienții pe o rază geografică de 20-30 km.

LOCAL SEO presupune doar acele optimizari SEO ce vor face website-ul unei afaceri locale să apară în căutările relevante din zona în care activează.

LOCAL SEO alocă doar acele resursele de care o afacere mică are nevoie pentru a ieși în evidență și astfel costurile sunt adaptate bugetului afacerii fără a afecta calitatea procesului de optimizare.

element

3,8 milioane de căutări, pe Google într-un minut

Optimizarea SEO, în prezent se referă din ce în ce mai puțin la căutări generale și tot mai mult la căutări relevante pentru o afacere. Specialiștii noștri SEO fac analize detaliate legate de cuvinte cheie relevante pentru clienții noștri pentru a obține cele mai bune rezultate. Astfel ne asigurăm că afacerile de care ne ocupăm vor beneficia de trafic în creștere și implicit de clienți mai mulți.

Mbps
Din utilizatorii ce caută un serviciu local vizitează un magazin
Mbps
Din cautările pe Google sunt pentru servicii locale
Mbps
Din utilizatorii ce caută un serviciu local vizitează un magazin

Servicii LOCAL SEO

Înainte de a începe un proiect, ne alocăm timp să înțelegem afacerea, care sunt clienții, care sunt competitorii. Învățăm totul despre o afacere pentru a dezvolta cea mai bună strategie SEO personalizată pentru fiecare afacere în parte.

Optimizare Locală

Optimizare SEO adaptată pentru rezultatele căutărilor locale. Strategie SEO special creată pentru a aduce clienți afacerii locale din zona de activitate.

Managementul Reputației

Monitorizare recenziilor, raspunsuri prompte și la obiect. Managementul recenziilor negative - consultanță. Administrarea reputația afacerii tale .

Google My Business

Un instrument de promovare creat de Google special pentru afacerile locale. Optmizare profil Google pentru un maxim de expunere.

Citări Locale

Citări pe directoare locale relevante. Optimizare informațiilor ce apar în directoarele de afaceri.

Creare de Conținut

Creare de conținut optimizat pentru căutări locale. Conținut ce răspunde nevoilor conumității și afacerii locale.

Consultanță Gratuită

Cere consultanță GRATUIT pentru proiectul tău, fie ca e vorba de crearea unui website sau o campanie SEO. Completează formularul de mai jos si noi te vom contacta cât mai repede. * Câmpul buget este cu titlu informativ.