Înregistrare domenii

Înregistrare domenii web - primul pas pentru un website de succes

Doriți să vă lansați afacerea în mediul online și nu știți sigur ce domeniu vi se potrivește mai bine? Noi vă oferim soluții complete, atât pentru înregistrare domenii, cât și de web-hosting. Mai mult, la Romania Web Design puteți beneficia acum de consultanță gratuită. Puteți accesa foarte simplu sugestiile noastre profesioniste, folosind formularul alăturat.

Daca sunteți la început cu afacerea dvs., v-ați pus problema înregistrării unui site. Un domeniu, în momentul în care vă gândiți să-l înregistrați, trebuie să îndeplinească unele condiții: să fie scurt, reprezentativ pentru domeniul de activitate și usor de ținut minte. Dacă afacerea dvs. se află în Romania, noi vă sfătuim să vă înregistrați site-ul cu extensia .ro. Dacă în schimb afacerea dvs. activează în străintate, vă recomandăm un domeniu internațional, de tipul .com, .org sau .net. În ambele cazuri, trebuie să plătiți o perioadă determinată 1-2 ani, după care reînoiți abonamentul.

În cazul domeniilor .eu există restricția legată de rezidență într-o țară membră a Uniunii Europene a proprietarului domeniului, fie el persoană fizică sau juridică.

De asemenea, vă recomandăm să vă gândiți foarte bine înainte de a înregistra un domeniu. Site-ul va purta numele afacerii dvs., deci trebuie să fiți sigur că e reprezentativ, dar și ușor de pronunțat. Pentru mai multe informații și sugestii, apelați la serviciul de consultanță gratuită.

La Romania Web Design încercăm să simplificăm lucrurile, oferind clienților noștri servicii web complete. Așadar, pe lângă serviciul de înregistrare domenii, vă punem la dispozitie și un serviciu de găzduire web la prețuri avantajoase.

Consultanță Gratuită

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting has been the industrys standard dummy text ever since