Inregistrare domenii

va oferim solutii complete, atat pentru inregistrare domenii, cat si de web-hosting.Doriti sa va lansati afacerea in spatiul online si nu stiti sigur ce domeniu vi se potriveste mai bine? Noi va oferim solutii complete, atat pentru inregistrare domenii, cat si de web-hosting. Mai mult, la Romania Web Design puteti beneficia acum de consultanta gratuita. Puteti accesa foarte simplu sugestiile noastre profesioniste, folosind formularul alaturat.

Daca sunteti la inceput cu afacerea dvs, v-ati pus problema inregistrarii unui site. Un domeniu, in momentul in care va ganditi sa-l inregistrati, trebuie sa indeplineasca unele conditii: sa fie scurt, reprezentativ pentru domeniul de activitate si usor de tinut minte. Daca afacerea dvs se afla in Romania, noi va sfatuim sa va inregistrati site-ul cu extensia .ro. Daca in schimb afacerea dvs activeaza in straintate, va recomandam un domeniu international, de tipul com, org sau net.  In acest caz, trebuie sa platiti in fiecare luna o cota parte pentru a fi siguri ca domeniul ramane al dvs.

De asemenea, va recomandam sa va ganditi foarte bine inainte de a inregistra un domeniu. Site-ul va purta numele afacerii dvs, deci trebuie sa fiti sigur ca e suficient de reprezentativ, dar si usor de pronuntat. Pentru mai multe informatii si sugestii, apelati la serviciul de consultanta gratuita.

La Romania Web Design incercam sa simplificam lucrurile, oferind clientilor nostri servicii web complete. Asadar, pe langa serviciul de inregistrare domenii, va punem la dispozitie si un serviciu de gazduire web la preturi avantajoase.

Împarte