Cărți de vizită

Cărți de vizită - cel mai la îndemână instrument de marketing

Doriți să vă completați mapa de prezentare? Noi vă stăm la dispoziție cu un pachet de calitate și profesionist de cărți de vizită, foi cu antet și plicuri personalizate. Designerii noștri pot crea o imagine total nouă, originală pentru afacerea dvs.

Prezentabil nu mai este suficient, vă doriți ceva mai profesionist? Înțelegem importanța pe care o acordați imaginii dvs. pornind de la cele mai mici detalii; tocmai de aceea vă putem furniza cele mai bune soluții pentru cărțile dvs. de vizită, plicurile firmei, sau foile cu antet. Graficienii noștri știu să îmbine simplitatea cu eleganța și să jongleze cu elementele vizuale în așa fel încât afacerea dvs. să fie cât mai bine reprezentată.  Limbajul nostru este originalitatea și profesionalismul și vă puteți baza pe soluții grafice și tipografice personalizate. Aveți deja un site web sau un logo? Noi vă vom transpune designul pe hârtie, la un preț care vă va surprinde în mod plăcut.

Carțile de vizită sunt oferite de obicei în timpul prezentărilor oficiale, pentru a ușura contactul direct cu potențialii parteneri. O carte de vizită are câteva componente de bază: include de obicei numele persoanei, firma la care lucrează (de obicei împreună cu un logo) și datele de contact, ca de exemplu adresa de corespondență, numărul (numerele) de telefon și/sau adresele de email. O carte de vizită poate include uneori, unul sau mai multe elemente vizuale distincte, dar în proporțiile potrivite în așa fel încât să nu o aglomerați inutil.

Pe lângă acest serviciu, Romania Web Design realizează și banner designmapă de prezentare sau flyer – pliant

Consultanță Gratuită

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting has been the industrys standard dummy text ever since