Carti de vizita

carti de vizita, foi cu antet si plicuri personalizate. Designerii nostri pot crea o imagine total noua, originala pentru afacerea Dvs.Doriti sa va completati mapa de prezentare? Noi va stam la dispozitie cu un pachet de calitate, coerent si profesionist de carti de vizita, foi cu antet si plicuri personalizate. Designerii nostri pot crea o imagine total noua, originala pentru afacerea Dvs.

Prezentabil nu mai este suficient, va doriti ceva mai profesionist? Intelegem importanta pe care o acordati imaginii dvs pornind de la cele mai mici detalii; tocmai de aceea va putem furniza cele mai bune solutii pentru cartile dvs de vizita, plicurile firmei, sau foile cu antet. Graficienii nostri stiu sa imbine simplitatea cu eleganta si sa jongleze cu elementele vizuale in asa fel incat afacerea dvs sa fie cat mai bine reprezentata.  Limbajul nostru este originalitatea si profesionalismul si va puteti baza pe solutii grafice si tipografice personalizate.  Aveti deja un site web sau un logo? Noi va vom transpune designul pe hartie, la un pret care va va surprinde in mod placut.

Cartile de vizita sunt oferite de obicei in timpul prezentarilor oficiale, pentru a usura contactul direct cu potentialii parteneri.  O carte de vizita are cateva componente de baza: include de obicei numele persoanei, firma la care lucreaza (de obicei impreuna cu un logo) si datele de contact, ca de exemplu adresa de corespondenta, numarul (numerele) de telefon si/sau adresele email. O carte de vizita poate include uneori, unul sau mai multe elemente vizuale distincte, dar in proportiile potrivite in asa fel incat sa nu o aglomerati inutil.

Pe langa acest serviciu, Romania Web Design realizeaza si banner design, mapa de prezentare sau flyer – pliant

.

Împarte