Logo design

Care e diferenta dintre un logo design memorabil si unul usor de ignorat? Diferenta, de cele mai multe ori, sta in detaliile pe care un grafician bun stie sa le manevreze in asa fel incat sa le dea forta necesara pentru ca un logo design sa se impregneze imediat in memorie.

Logo design e o etapa indispensabila din procesul de creare a unei identitati vizuale. Indiferent in ce domeniu activeaza firma dvs, clientul are nevoie de o interfata la care sa se raporteze cand vine in contact cu afacerea dvs, motiv pentru care tot mai multi proprietari de afaceri constientizeaza nevoia crearii unei identitati vizuale si odata cu aceasta a unei sigle care sa le reprezinte brandul. Gasirea unui logo design adecvat pentru o afacere este in general dificila, deoarece un logo design reusit inseamna mult – sintetizeaza imaginea companiei, centralizand toate punctele forte ale companiei dvs intr-un logo design precis si atractiv.

Sigla trebuie sa se adreseze in special nisei de piata pe care o tintiti, dar totodata trebuie sa vorbeasca pentru dvs si sa spuna ca sunteti o companie profesionista, bine ancorata in piata si orientata catre client. Atractiv din punct de vedere estetic,  puternic la nivelul mesajului transmis, dar si usor de inteles, un logo design trebuie sa traduca identitatea firmei dvs intr-un mod simplu si eficient – acestea sunt cateva dintre cele mai importante caracteristici ale unui logo reusit.

Graficienii nostri au peste 10 ani de experienta si cel mai important lucru, serviciile noastre sunt garantate 100%.

Durata unui proiect este intre 3 si 5 zile.

Logo Design Silver495lei

  • 3 exemple (alegi 1)
  • schimbari nelimitate
    (in 2 seturi de e-mail-uri)
  • Durata: 3-5 zile

Împarte