Logo design

Indentitatea afacerii tale

Care e diferența dintre un logo design memorabil și unul ușor de ignorat? Diferența, de cele mai multe ori, stă în detaliile pe care un grafician bun știe să le folosească în așa fel încât să le dea forța necesară pentru ca un logo să se întipărească imediat în memorie.

Logo design e o etapă indispensabilă din procesul de creare a unei identități vizuale. Indiferent în ce domeniu activează firma dvs., clientul are nevoie de o interfața la care să se raporteze când vine în contact cu afacerea dvs., motiv pentru care tot mai mulți proprietari de afaceri conștientizează nevoia crearii unei identități vizuale și odată cu aceasta a unei sigle care să le reprezinte brandul. Găsirea unui logo design potrivit pentru o afacere este în general dificilă, deoarece un logo design reușit înseamnă mult – sintetizează imaginea companiei, centralizând toate punctele forte ale companiei dvs. într-un logo design precis și atractiv.

Sigla trebuie să se adreseze în special nișei de piață pe care o țintiți, dar totodată trebuie să vorbească pentru dvs. și să evidențieze valorile companiei, faptul că este bine ancorată în piață și orientată către client. Atractiv din punct de vedere estetic,  puternic la nivelul mesajului transmis, dar și ușor de înțeles, un logo design trebuie să traducă identitatea firmei dvs. într-un mod simplu și eficient – acestea sunt câteva dintre cele mai importante caracteristici ale unui logo reușit.

Graficienii noștri au peste 10 ani de experiență și cel mai important lucru, serviciile noastre sunt garantate 100%.

Durata unui proiect este între 3 și 5 zile. În cazul unei identități vizuale complete durata proiectului poate fi până la 2 săptămâni.

Consultanță Gratuită

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting has been the industrys standard dummy text ever since