Flyer – pliant

Doriți să comunicați ceva scurt și eficient?

Avem rețeta grafică pentru realizarea fluturașilor publicitari care nu “zboară din mâini”!

Flyerele și pliantele sunt, cu siguranță, suporturile publicitare cel mai frecvent utilizate pentru promovarea diverselor servicii și produse, dar sunt și foarte eficiente la capitolul ROI( Return of Investment). Asta dacă ajung în mâinile cui trebuie. Echipa noastră de graficieni se asigură că mesajul pe care doriți să-l transmiteți prin fluturașii publicitari sau pliante, produce efectele scontate.

Un flyer – pliant reușit e cel care transmite rapid informațiile relevante despre afacerea dvs. Scurt, la obiect, atragător din punct de vedere estetic, acestea ar fi ingredientele de bază al unui flyer bine realizat. Pe lângă doza de informație esențială, un flyer – pliant atrage privirea în primul rând printr-o imagine, ea fiind cea care comunică instant mesajul pe care doriți să-l transmiteți.

Pe de altă parte, un flyer – pliant e mai generos în ceea ce privește conținutul, informația fiind altfel organizată, dar și în acest caz partea vizuală e o prioritate de care un bun grafician trebuie să țină cont.

Știm că fiecare proiect are caracteristicile lui, de aceea Romania Web Design implementează soluții grafice personalizate în funcție de specificul fiecărui proiect în parte. Echipa noastră de graficieni realizează produse grafice publicitare ținând cont de cerințele și nevoile dvs, respectând în același timp standardele grafice de calitate.

Livrarea graficii pentru pliante sau flyere se face - ready to print - adică în condiții ideale de transmitere către tipografie. Transferul fișierelor se face prin email sau transfer ftp. Așadar oriunde ați fi noi livram grafica prompt în formatele agreate de tipografia cu care lucrați.

Pe lângă realizarea grafică de flyere - pliante și alte servicii destinate identității vizuale, vă punem la dispoziție și un pachet complet de servicii web. Ca să vă faceți o idee despre proiectele realizate până în prezent, intrați pe pagina dedicată portofoliului.

Consultanță Gratuită

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting has been the industrys standard dummy text ever since