Intrebari frecvente

Intrebari frecvente si raspunsurile noastre

Daca aveti nelamuriri referitoare la o posibila colaborare cu noi, la sectiunea Intrebari frecvente speram sa va oferim raspunsuri satisfacatoare.

Exista sute de motive pentru care ar trebui sa aveti nevoie de o pagina web. In primul rand, un site ofera acces catre informatiile dvs milioanelor de cititori care altfel nu ar putea afla despre afacerea dvs. In al doilea rand, daca vindeti produse sau servicii, clientii dvs le vor putea achizitiona direct de pe pagina dvs. Un site web va ofera infinite moduri de a va extinde afacerea!

Cat costa o pagina web? Costul unui site nou este determinat de mai multi factori: numarul de pagini, daca veti vinde produse pe site sau nu, gradul de interactivitate al paginii, etc.

Am creat mai mult de 8000 de site-uri pentru clienti autohtoni si straini. E-mail-ul si convorbirile telefonice ne ofera posibilitatea de a ramane in contact permanent cu clientii nostri, indiferent de locatia lor. In cele mai multe cazuri intalnirea cu o companie locala de design nu este necesara si 90% la suta din site-urile noastre sunt create prin e-mail si telefon.

Proiectarea site-ului depinde de dimensiunea site-ului dvs, complexitatea functionalitatilor si de programul clientului. De obicei, este nevoie de doua saptamani.

Desigur! Doar completati formularul de contact, si vom avea grija de tot. Vom transfera domeniul si intregul continut site-ului.

Da – nici o problema, puteti sa utilizati un alt furnizor de web hosting.

In general, o companie de web gazduieste site-ul dvs pe serverele sale pentru o taxa lunara. Firma de gazduire web garanteaza ca vizitatorii pot accesa site-ul dvs oricand si de oriunde.

Pentru o taxa lunara oferim mentenanta pagina web, adica va putem actualiza pagina in mod constant. Putem adauga text, poze si orice alte informatii pe care le furnizati. In general, paginile web cele mai populare isi actulizeaza des continutul, lucru foarte atractiv pentru vizitatori.

Odata ce pagina dvs este lansata, poate dura mai multe saptamani, sau chiar luni, pana sa apara in lista motoarelor de cautare (de obicei, procesul este mai rapid, chiar 2-3 ore). Rapiditatea procesului depinde in principal de ritmul in care aceste motoare de cautare isi actualizeaza bazele de date.

Raspunsul la aceasta intrebare depinde de obiectivele dvs pentru pagina web. Daca aveti un site de tip magazin online, probabil ca ati dori ca acesta sa includa informatii detaliate despre produsele si serviciile dvs astfel incat sa ii convingeti pe potentialii clienti sa va contacteze sau sa cumpere de la dvs. Daca pagina este in mare masura informativa, continutul poate include text, poze, elemente audio si video, cataloage etc.

Este usor – doar completeaza formularul nostru de consultanta gratuita. Multumim ca ati ales Romania Web Design!

Am creat fiecare site cu motoarele de cautare in minte – designul creat de echipa Romania Web Design va fi 100% compatibil cu motoarele de cautare.

La Romania Web Design, nu exista costuri ascunse asociate cu serviciile de web design.! Vom discuta cu dvs despre detaliile proiectului si apoi va vom da un pret. Va vom informa de la inceput la ce costuri sa va asteptati si odata ce ati comandat, estimarea va fi respectata cu strictete.

Exista multe moduri de ati actualiza site-ul, iar metoda aleasa depinde in totalitate de dvs si este influentata de cat de multe informatie aveti pe pagina (text, poze) si modul in care ea este stocata (baza de date). Daca aveti un site mic cu doar cateva pagini, pe care veti face modificari rar, cel mai eficient ar fi ca noi sa ne ocupam de actualizarea paginii. De asemenea va putem oferi un sistem online de management al continutului.

Nu . Odata lansat, site-ul va apartine in totalitate. Puteti oricand angaja o persoana (sau companie) sa il actualizeze pentru dvs, insa noi speram ca veti fi atat de multumiti de serviciile noastre, incat veti apela si in viitor la noi, pentru orice modificare.

Da. Putem include in codul site-ului dvs aplicatii care inregistreaza traficul de pe pagina (locatia vizitatorilor, paginile vizitate, motoarele de cautare folosite etc). Aceste aplicatii va vor ajuta sa creati campanii de marketing eficiente.

Da, se poate! Va putem reface pagina si in acelasi timp sa pastram imaginea pe care v-ati creat-o. De asemenea, daca doriti un site total nou, va putem oferi o imagine noua si atractiva.

Da, va fi placerea noastra sa va oferim si gazduire web.

Împarte