Testimoniale

Testimoniale sau ce spun clientii despre noi

In cei peste 10 ani de activitate, am lucrat pentru 8000+ de clienti. Acestia s-au declarat multumiti de munca noastra si le multumim. La sectiunea Testimoniale puteti citi feedback-ul oferit de cativa dintre clientii nostri.

Am colaborat excelent cu echipa de la Romania Web Design pentru sigla Gospodina. Au tinut cont de toate cererile mele referitor la cum as vrea sa arate sigla, au fost prompti, seriosi si am fost foarte multumit de rezultatul final. Cu siguranta voi mai apela la dansii cand voi mai avea nevoie.
Stan George

Gospodina - Stan George

Suntem foarte incantati si fericiti pentru ca am avut sansa sa colaboram la modernizarea site-ului www.arcadiaquartet.com , cu unii dintre cei mai deosebiti, si extrem de bine pregatiti oameni. Multumim din suflet Romania Web Design pentru rabdare, profesionalism, si promptitudine!
Recomandam din toata inima Romania Web Design pentru un profesionalism de cea mai inalta clasa, incredere, si siguranta ca proiectul la care visezi va iesi exact asa cum il vrei tu.
Arcadia Quartet

Arcadia Quartet - Răsvan Dumitru

Multumesc echipei Romania Web Design pentru realizarea site-ului alimente-geriatrice.ro. Initial am ales aceasta firma deoarece pachetul oferit de ei a fost cel mai atractiv dintre cele gasite pe piata din Cluj. Pe parcurs am inceput sa fiu foarte multumit de alegerea facuta, toate cerintele mele fiind indeplinite promt si cu succes. De asemenea, ma declar incantat pentru partea de promovare de care se ocupa cu succes in prezent. Aceasta colaborare a fost o experienta frumoasa si cu siguranta nu va fi ultima. 

Alimente-geriatrice - Razvan Caucean

Ma bucur nespus de mult pentru buna inspiratie de a alege Romania web design. Colaborarea noastra a fost si sper ca va ramane foarte deschisa si corecta. Sunt impresionat de promptitudinea si profesionalismul echipei, dar mai ales de faptul, ca in scurt timp ski service a ajuns pe prima pagina pe Google, ba mai mult, pe prima pozitie chiar. Inca o data multumiri pentru site-ul foarte apreciat si de clientela mea, care datorita dvs.e din ce in ce mai numeroasa, va doresc multa putere de munca,si sanatate inainte de toate.

ski service - Tibor Fogarassy

O echipa tanara si profesionista, cu oameni bine pregatiti carora le multumim pentru tot ajutorul acordat in implementarea site-ului Shape Xpress si la ale caror sericii vom apela cu incredere si pe viitor!

Shape Xpress - Simona Podar

Colaborarea mea cu firma Romaniawebdesign.com s-a desfasurat cu mult profesionalism si respect. Promtitudinea a fost deasemenea un lucru pe care l-am apreciat , orice mica doleanta aparuta a fost rezolvata rapid si cu succes. Imi pare bine ca am colaborat cu dvs. , site-ul contabilitate-fundulea a iesit mai bine decat ma asteptam si cred ca in curand se vor vedea si beneficile acestuia. Va doresc sa faceti cat mai multi oameni multumiti , ca si mine.

contabilitate-fundulea - Nouruz Abdul

Dupa cautari de aproximativ 8 luni si diferite intrebari la multe companii din domeniul online din AMERICA , UNITED KINDOM , IRLANDA am facut o intrebare acestei companii unde pretul era acesibil si pe masura bugetului meu .

Am expus proiectul meu Wexocom si cerintele mele domnilor care au acceptat derularea proiectului . Spre surprinderea mea am vazut ca nu este o simpla companie de webdesign ba chiar este o echipa bine organizata de profesionisti care sunt gata sa transforme ganduri , idei ... IN REALITATE .

Pe parcursul proiectului am fost extraordinar de bine inteles ba chiar mai mult am primit ideii noi care au un real beneficiu in derularea activitatii in mediul online .

Nu credeam ca pot gasi servicii de inalta calitate si profesionalism care au intrecut cu mult pe cele din afara in Romania ... dar compania aceasta a demontat acest mit , a demonstrat ca sunt oameni in Romania care au cu adevarat pasiune pentru cea ce fac .

Acum cand proiectul meu a fost atat de bine realizat cu atata pasiune nu ramane decat sa spun tuturor ca romaniawebdesign este o echipa de profesionisti care lucreaza la cele mai inalte standarde .

Recomand cu drag acesta companie cu incredere si cred ca succesul in mediul online se datoreaza in mare parte echipei de profesionisti care au lucrat la realizarea acestui proiect .

Wexocom - Emanuel Dorofte

Împarte