Ce este Local SEO?

Ce este Local SEO?

Afla mai jos ce este si cui ii este de ajutor una din cele mai eficiente metode de promovare digitale pentru piata locala.

Local SEO este o modalitate online foarte eficienta de promovare online a unei afaceri  locale. O afacere locala este in general definita de catre specialistii in business ca o afacere a carei clienti/public tinta se afla intr-o raza locala de aproximativ 30-40 km, fara a se limita neaparat la aceste cifre. Local SEO ajuta o afacere locala sa isi promoveze produsele sau serviciile in piata locala – o anumita regiune, in momentul cand acestia cauta acel produs sau serviciu. Local SEO  ca modalitate de promovare foloseste o varietate de unelte si strategii  — strategii generaele de SEO pentru a pozitiona website-ul afacerii locale cat mai bine in cautarile locale din motoarele de cautare (Google), directoare de afaceri gen Pagini Aurii, Google My Business listing, recenzii online, localizarea exacta pe harti online si pe retelele de socializare.

Milioane de utilizatori folosesc zilnic cautari locale pentru diverse servicii sau produse disponibile in zona lor de activitate.  Este recomandat , ca afacere locala, sa folositi serviciile unei agentii SEO specializate care sa va creasca sansele de a fi gasiti de catre potentialii clienti locali.

Serviciile local SEO reprezinta de fapt servicii de promovare online foarte tintite. Spre deosebire de metodele clasice de promovare, pliate, flyere, brosuri distribuite pe strada sau in cutiile postale local SEO promoveaza o afacere locala cu rezultate masurabile in termenii pe care potentialul client in dicteaza.

Campaniile de tip local SEO, in primul rand pozitioneaza afacerea locala in diverse medii digitale, motoare de cautare, retele sociale,oferind potentialilor clienti dintr-o anumita arie geografica informatii despre afacere, produse, servicii, date de contact,etc.

Fie ca ai o sala de fitness, o cofetarie, un cabinet stomatologic sau un cabinet veterinar ai nevoie sa iti faci cunoscute produsele sau serviciile, deci ai nevoie de local SEO.

Împarte

Leave a comment

Your email address will not be published.