Emanuel Dorofte

Dupa cautari de aproximativ 8 luni si diferite intrebari la multe companii din domeniul online din AMERICA , UNITED KINDOM , IRLANDA am facut o intrebare acestei companii unde pretul era acesibil si pe masura bugetului meu .

Am expus proiectul meu Wexocom si cerintele mele domnilor care au acceptat derularea proiectului . Spre surprinderea mea am vazut ca nu este o simpla companie de webdesign ba chiar este o echipa bine organizata de profesionisti care sunt gata sa transforme ganduri , idei … IN REALITATE .

Pe parcursul proiectului am fost extraordinar de bine inteles ba chiar mai mult am primit ideii noi care au un real beneficiu in derularea activitatii in mediul online .

Nu credeam ca pot gasi servicii de inalta calitate si profesionalism care au intrecut cu mult pe cele din afara in Romania … dar compania aceasta a demontat acest mit , a demonstrat ca sunt oameni in Romania care au cu adevarat pasiune pentru cea ce fac .

Acum cand proiectul meu a fost atat de bine realizat cu atata pasiune nu ramane decat sa spun tuturor ca romaniawebdesign este o echipa de profesionisti care lucreaza la cele mai inalte standarde .

Recomand cu drag acesta companie cu incredere si cred ca succesul in mediul online se datoreaza in mare parte echipei de profesionisti care au lucrat la realizarea acestui proiect .

Related Post